PERSONAALNÄITUS. Aivar Kurvitsa maalid

06. – 30. 04. 2011 Pärnu Linnagaleriis Raekojas (Uus tn 4)

Minu näitus koosneb õlimaalidest. Need maalid kujutavad neid kohti, kus ma ise olen viibinud. Ja nendel maalidel on oma koht minu elus. Sest need kohad, kuhu ma olen astunud, iga koht räägib ise enda eest. Selline tunne on, justkui oleksin selles kohas just eile olnud. Väljas on maalid, kus ma ise olen Lätis viibinud ajavahemikus 2001 ja 2003 ja mõned kohad on kus ma olen natukene hiljem viibinud. Mitmeid kohti on Cesicest, kus ma olin 2001. aastal nädal aega. Ning selle kohaga on seotud palju mälestusi. Ja kohad Pärnus, mis on mulle jälje jätnud. Neis kohtades on olnud huvitavaid seiku. Kuid see pole valmis projekt. Seda projekti tahan veel lõpule viia, tahan sellest projektist teha ühe suure terviku.